پمپ ضد اسید THINGS TO KNOW BEFORE YOU BUY

پمپ ضد اسید Things To Know Before You Buy

پمپ ضد اسید Things To Know Before You Buy

Blog Article

ساخت پمپ ضد اسید صنایع می توانند با استفاده از پمپ های ضد اسید، به طور موثر اسیدهای خورنده را کنترل کنند، ایمنی پرسنل را تضمین کنند، از تجهیزات محافظت کنند و عملیات کارآمد را حفظ کنند.

در زمان استفاده از این نوع باید دقت داشته باشید که در صورت اسیدی بودن سیال ، فعالیتهای امنیتی مورد نیاز را انجام دهید زیرا به طور کلی هیچ دستگاهی نمیتواند به طور صد در صدی از سلامت نیروی انسانی مراقبت کند.

پمپ ضد اسید در صنایع دارویی و غذایی، رنگ سازی، رسوب زدایی، اوپراتور و کندانسور کاربرد زیادی دارند. به طور کلی استفاده از این پمپ ها در موارد زیر کمک کننده است:

البته لازم به ذکر است که پمپ های تزریق را می توان بر اساس فاکتورهای دیگر به انواع دوزینگ پمپ دیافراگمی، پیستونی و پریستالیتیک نیز تقسیم بندی نمود که هر یک از نظر ساختار و ویژگی های آنها با هم متفاوت هستند.

همچنین در هنگام روشن شدن پمپ، دقت داشته باشید که حتما پروانه‌ها در جهت صحیح بچرخند. برای انتقال مایعات در این تجهیزات حتما از شیلنگ نرم استفاده کنید و همچنین برای افزایش طول عمر پمپ ضد اسید، حتما آن را پس از اتمام کار  خاموش کنید.

پمپ پلاستیکی

فروشگاه درویش گفت: مهر ۷, ۱۴۰۳ در ۸:۵۹ ق.ظ سلام، لطف کنید با شماره های فروشگاه تماس بگیرید تا راهنمایی تون کنند

معمولا به خاطر ماهیت شستشو و عدم وجود اسید هایی با خورندگی بالا در این مدل ها میتوان از پمپ هایی با مکانیکال سیل های معمول استفاده نمود و نیازی به استفاده از سیل های وایتون ( قرمز ) نیست.

این پمپ‌ها به دلیل توانایی بالا در مقاومت در برابر خورندگی و فشارهای بالا، نقش اساسی در انتقال و پمپاژ انواع اسیدهای قوی مانند اسید سولفوریک، کلریدریک و نیتریک دارند.  

الکتروپمپ سانتریفیوژ

توجه به انتخاب صحیح پمپ ضد اسید و نگهداری منظم آن، می ‌تواند به افزایش عمر مفید و کارایی سیستم‌ های صنعتی کمک شایانی کند. 

از دیگر موارد بسیار مهم در طراحی مترینگ پمپ، دقت در اجزای تشکیل دهنده پمپ می باشد. لازم به ذکر است که اجزای تشکیل دهنده پمپ ها با توجه به نوع آنها متفاوت است. به طوریکه در پمپ های پیستونی میل لنگ، آب بند، شیر خروجی، شیر پمپ سانتریفیوژی ورودی، پیستون و سیلندر وجود داشته و در نوع دیافراگمی، محفظه، دیافراگم، شیرهای ورودی و خروجی و میل لنگ و پلانجر کاربرد دارند.

لازم به ذکر است که این نوع پمپ دارای حجم تزریقی کمتری نسبت به پمپ های برقی می باشد.

این اجزاء معمولاً از موادی مانند گرافیت یا سیلیکون ساخته می‌شوند که در مقابل خوردگی و دماهای بالا مقاوم هستند.  

Report this page